A R C H I E F  Nieuws:      Najaar 2002

 

Herfst. Dauw op het gazon, paddenstoelen onder de bomen, rijp op de uitgebloeide bloemen...........Een prachtig jaargetijde waarin veel te zien is. Uitbundige kleuren in de laag staande zon van bladeren, vruchten en late bloeiers. Maar ook wuivende grassen bij onstuimig weer en na het vallen van het blad de silhouetten van de bomen en heesters.

Zo'n tuin kunt u laten maken.

Nodig ons eens uit voor een vrijblijvend gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

 

  Herfst 2002 

 Op 23 September begon de herfst en de wintertijd begint dit jaar op zondag 26 oktober (3 uur 's nachts). Maar het weer stoort zich niet aan deze datums. Ook in oktober kan het nog zomers zijn met overdag temperaturen van 20 tot 25 °C.

 

 

 

De herfst is ook een seizoen waarin veel te doen is in de Red Mapletuin. Uiteraard kunnen wij ook dit onderhoud voor u verzorgen. Van het eenmalig uitvoeren van de winterbeurt tot een onderhoudscontract voor het gehele jaar.

 

 

  Wilt u zelf aan de slag dan staan hier onder enkele tips en verwijzingen:

 

 

Tuinverlichting: Met enkele lantarens of spots kunnen we op een verrassende manier ook in de avond de sfeer in uw tuin laten zien.

 

 

Link naar website Floriade

 

Floriade 2002: de leukste tuin van Nederland!

Floriade 2002 was dé wereldtuinbouwtentoonstelling van Nederland. Slechts eens in de tien jaar vindt er een Floriade plaats, in 2002 voor de vijfde keer.

* Het hoofdthema van deze Floriade was 'feel the art of nature'

* De Floriade was tot en met zondag 20 oktober geopend.

 

 

Ik hoop dat mijn website aan uw verwachtingen voldoet. Maar hopen is niet hetzelfde als weten. Daarom ben ik nieuwsgierig naar reacties en suggesties.  

Mist u bepaalde informatie, bent u speciaal geďnteresseerd in een onderwerp of heeft u andere gedachten over wat de site bied? Laat het weten zodat wij u beter van dienst kunnen zijn!

Stuur een e-mail of gebruik eenvoudig het reactieformulier hiervoor.

Capelle aan den IJssel, 1 oktober 2002   

 

Hans Baaij     

Laatst bijgewerkt: 24-07-2008     

 

Website archief

 

Vorige pagina        Bovenkant pagina               

vorige       bovenkant pagina

 

 

[homepage] [ontwerp] [aanleg] [onderhoud] [Overzicht website]