A R C H I E F  Nieuws:      April 2002      Grasmaand.

April         Grasmaand.

 

Het heeft in april wel eens 10 graden gevroren maar er worden ook wel eens temperaturen van meer dan 20°C vast gelegd. Vandaar de oude uitdrukking “April doet wat hij wil”

Met een gemiddelde temperatuur van 8°C (KNMI April 2001) is april wel een bijzondere maand voor de tuin: de groei begint nu echt. April is de maand waarin zich de grootste veranderingen in de tuin voltrekken. Veel bloemen en alles komt in blad.

 

De tijd voor het regelmatige onderhoud zoals wieden en gras maaien is ook weer aangebroken. Voor de een een rustgevende en ontspannende bezigheid. Maar sommige genieten liever anders van de tuin. Voor deze tuingenieters kunnen wij de helpende hand bieden. Indien u ons uitnodigt voor een vrijblijvend gesprek kunnen we alle mogelijkheden bespreken. Zoals een onderhoudscontract voor het gehele jaar of het verzorgen van de tuin en gazon in uw vakantie. Uw huis blijft er dan bewoond uit zien en hoeft u niet direct aan het werk al u thuis komt. 
 

 

Wilt u zelf aan de slag dan staan hier onder enkele tips en verwijzingen voor de maand april:

 

 

Floriade 2002: de leukste tuin van Nederland!

 

Op 6 april gaat de Floriade open!

Floriade 2002 is dé wereldtuinbouwtentoonstelling van Nederland. Slechts eens in de tien jaar vindt er een Floriade plaats, in 2002 voor de vijfde keer. De Floriade is in dat jaar het grootste publieksevenement van Nederland.

 

Pieris

 

Ik hoop dat mijn website aan uw verwachtingen voldoet. Maar hopen is niet hetzelfde als weten. Daarom ben ik nieuwsgierig naar reacties en eventuele suggesties. Stuur een e-mail of gebruik eenvoudig het reactieformulier hiervoor.

Capelle aan den IJssel, 1 april 2002   

Hans Baaij     

 

Statistieken maart

 

Website archief

Maart: Lentemaand

 

Vorige pagina        Bovenkant pagina               

vorige       bovenkant pagina

 

 

[homepage] [ontwerp] [aanleg] [onderhoud] [Overzicht website]