A R C H I E F  Nieuws:      Maart 2002      De Lentemaand.

Hamamelis (Toverhazelaar)

 

Dankzij de hoge temperaturen in januari en februari is de natuur  vroeg op gang gekomen. Diverse planten en bollen  bloeien vroeger dan normaal. Ondanks de grote hoeveelheid regen en de hagelbuien eind februari die wel enigszins vertragend hebben gewerkt.

 

Door deze uitzonderlijk dagen in februari is voor ons de drukke tijd ook vroeger begonnen. Indien u overweegt dit voorjaar werkzaamheden aan uw tuin uit te laten voeren neem dan nu reeds contact met mij op om eens over uw tuinplannen te praten. In zo'n eerste gesprek kan ik u vrijblijvend adviseren of mijn visie en ideeŽn voor uw tuin toelichten. Aan de hand van dit gesprek kunt u besluiten om een prijsopgave voor het onderhoud of bijvoorbeeld een schets (ontwerp) te laten maken voor uw nieuwe tuin.

 

Wilt u zelf aan de slag dan staan hier onder enkele tips en verwijzingen voor de maand maart:

 

Viola cornuta

 

 

Deze maand is de indeling en opzet van de website veranderd. Ik hoop dat deze aan uw verwachtingen voldoet. Maar hopen is niet hetzelfde als weten. Daarom ben ik nieuwsgierig naar uw reacties en eventuele suggesties. Stuur een e-mail of gebruik eenvoudig het reactieformulier hiervoor.

Capelle aan den IJssel, 4 maart 2002   

Hans Baaij     

 

Vorige pagina        Bovenkant pagina

              vorige       bovenkant pagina

 

[homepage] [ontwerp] [aanleg] [onderhoud] [Overzicht website]