A R C H I E F  Nieuws:      Juni 2002      Zomermaand.

Alchemilla mollis

 

 

Juni         Zomermaand.

Hoewel de zomer zich al een aantal keren goed heeft laten zien begint deze volgens de astronomen op 21 juni. Dit is tevens de langste dag van het jaar. En met een gemiddelde dagtemperatuur van van ruim 20 C kunt u volop genieten van de tuin.

 

Alchemilla mollis

Het voorjaar was voor ons een goed en druk seizoen met vele tevreden klanten. Dankzij de container planten kunnen we naast onze onderhoudswerkzaamheden de gehele zomer doorgaan met de aanleg van nieuwe tuinen inclusief de beplanting.

 

Een heerlijke zwoele zomeravond............ Een drankje op het terras, wind ritselt door de bladeren, genieten van bloemen en geuren, het geluid van zacht ruisend water.........   Een tuin is een fantastisch bezit. Daar zit je graag, kom je tot rust en voel je je net als binnen op je gemak. Zo'n tuin kunt u laten maken. Geheel naar uw eigen smaak. Een tuin om in te leven of om van te genieten. Nodig ons eens uit voor een vrijblijvend gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Ook het onderhoud kunnen wij voor u verzorgen. Van het eenmalig maaien van uw gazon in de vakantie tot een onderhoudscontract voor het gehele jaar.

Tuin sproeien tijdrovend?  Denk eens aan een automatisch sproeisysteem. Van eenvoudig waterstopcontact zodat te lange tuinslangen niet meer ergeren tot een computer gestuurde sprinkler installaties met draadloos dialoogvenster zender. Met de mogelijkheid om 's nachts te sproeien zodat u er geen last van heeft en de verdamping minimaal is.

Alchemilla mollis

 

 

Wilt u zelf aan de slag dan staan hier onder enkele verwijzingen voor de maand juni:

 

 

Floriade 2002: de leukste tuin van Nederland!

 

* De Floriade is tot en met zondag 20 oktober geopend.

* 20 mei de 500.000ste bezoeker de poorten gepasseerd !

Floriade 2002 is d wereldtuinbouwtentoonstelling van Nederland. Slechts eens in de tien jaar vindt er een Floriade plaats, in 2002 voor de vijfde keer. Elk deel van het park heeft zijn eigen karakter en sfeer. Het hoofdthema van deze Floriade is 'feel the art of nature'

* De Floriade is dit jaar het grootste publieksevenement van Nederland.

 

Alchemilla mollis

 

 

 

Ik hoop dat mijn website aan uw verwachtingen voldoet. Maar hopen is niet hetzelfde als weten. Daarom ben ik nieuwsgierig naar reacties en suggesties. Stuur een e-mail of gebruik eenvoudig het reactieformulier hiervoor.

Capelle aan den IJssel, 1 juni 2002   

Hans Baaij     

 

Statistieken april

 

Website archief

 

Vorige pagina        Bovenkant pagina               

vorige       bovenkant pagina

 

 

[homepage] [ontwerp] [aanleg] [onderhoud] [Overzicht website]